* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

December 8, 2010

Update update! :)


Huhuu.... dah lama sangat rasenye x update... smpi ditegur org lain...hik3...
Sempat nak tukar template blog je... Mula-mula pilih tema kaler merah... tapi ni yang terhasil... wakakaka

so after nearly 3months, ni adalah ringkasan ape yang dah berlaku selama ni... :)

  • Ginger
Sekarang ni dah bela seekor kucing... dari bulan Mac lagi... tapi x sempat saje nak update pasal budak kecik ni.... Buah hati pengarang jantung ku... :)
Now dia dah berumur 9 bulan...
Kucing betina baka Domestic Medium Hair...
On Blackwood Kitten & kitzyme as supplements...

First day di rumah ku...

First time to Vet..



Semakin membesar dia sekarang sampai orang yang datang rumah sibuk nak peluk-peluk dia... huhuhu... Will update her photos later!

  • Birthday Celebration
Selamat berumur 21years eh.... 22years old! huhu... time flies... macam baru je celebrate my 21st birthday party... Alhamdulillah dipanjangkan umur sehingga 22 tahun... Moga umur ku dipanjangkan lagi...
Surprise celebration sebab x tau pun ade kek... huhu...terkezut gitu walaupun rahsia terbocor awal...
Location : Nasi Kandar Kayu (formerly known as Craven), Ampang



Majlis memotong kek... lalala~

Menyuapkan birthday cake kepada Tuan Puteri... huhu



  • Bandung trip
Flight to Bandung on the 24th October... :)
Birthday trip la konon.... hehehe....
flight delayed for few hours.... so tiba sane dah gelap.... geram jer...
Trip for 5 days and 4 nights... enjoyed it very much! :)
So for those yang nak ke Bandung tu, boleh la tanye sikit2 kat aku and Kak An.. :)
Thanks to Kak An... Luv u...
Date : 24th Oct 10 - 28th Oct 10
Accommodation : Grand Setiabudi Hotel & Apartment
Transport : Pak Aceng (for those yang nak pergi ke Bandung, boleh amik Pak Aceng since he is very nice and kind)



Perfume paradise!

Nasi Timbel Bakar yang tersangat la sedapnya...





  • Engagement! =)
I'm engaged! hahaha....
Date : 6th November 2010
Engaged to : Saiful Bahri Jamaludin








Detailed infos for this post will be updated later! :)
♥ ♥ ♥



3 comments:

phatgurl said...

comeynye ginger tu. muka innocent jer... mesti skang dah makin besar kan.

ketawariang said...

thanks phatgurl dusi melawat...
hehe.... muke ginger tu sentiase innocent...
nanti nak upload video kaco die tido...sangat cumilsss... skrg die baru 10months... :)

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam..wah 1 entry manyak celita looo...aiyarkkk..mula2 poning gak tapi bila scroll 1 by 1..baru paham..itu macam kaaa..hehehe so chumel kucing awk itu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...