* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

June 24, 2016

Selamat Pengantin Baru Mimie & Aziz

Ni wedding dah berbulan-bulan dah pergi haha

Attending our schoolmates wedding reception.
Walaupun aku sekolah Convent, Mimie ni classmates both husband and wife.
Masa kat Convent kami sekelas, masa kat Teknik dia dengan Ery sekelas.

So pagi tu gerak dari JB terus ke rumah pengantin.

Before & After sangat haha




Mekap dalam kereta je. Set tudung pun dalam kereta masa dah nak sampai kenduri.

Kitorang janji dengan parents yang kita jumpa dekat kenduri je terus.
Memang childhood friend so parents masing-masing pun kenal.


Ha sedap acar kulit limau tu agaknya nama dia.


Before balik haruslah snap gambar dengan kawan Convent jugak kan.
Mimie dapat laki orang Sarawak.
Kelaka Sawak lah kitak ya.




Mummy Daddy jumpa perantin.
Then photoshoot session.






Selamat Perantin Baru Mimie & Aziz!



♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥

 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!

 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...