* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

June 22, 2016

Selamat Berpuasa!

Ahaa....
Dah nak habis puasa dah baru reti nak update blog kan?

Kalau tengok macam dah lama jugak tak buat blogpost.

Maklumlah sekarang ni hectic jugak hidup.
Walaupunnnn ada banyak benda untuk dikongsi tapi masa mengekang nya haha.

Tambah-tambah bila handphone rosak.
Gambar pun tak boleh nak snap.

So memandangkan ni bulan puasa, kita share pasal buka puasa la ek.
Setakat ni memang lebih selalu masak dari membeli di bazar.
Pergi bazar pun tak tahu ape nak di beli.

Cuma last week Mummy Daddy ajak our grandparents and my in laws untuk buka puasa together-gether.

Sebelum tu pergi Kedai Emas Anuar yang glamer kat Kota Tinggi tu.
Alhamdulillah rezeki thank you Daddy.

Sehari sebelum dah book meja dekat Selera Senibong Seafood.
Jadinya bila sampai tak de la gelabah cari meja. Alhamdulillah book meja bawah bumbung sebab hari tu hujan masa nak berbuka.

Gambar makanan tak de sebab kelam kabut dan tak de hp nak ambik gambar haha.

Cuma mintak budak kedai ni tolong snap gambar ramai-ramai.
Memang sporting staff kat sini mungkin sebab kitorang selalu datang (sangatttt)






♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥

 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!

 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...