* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

June 30, 2016

April yang sungguh busy!


Masih berkisar  tentang aktiviti bulan April HAHA

Awal bulan before birthday Ery, Aboi balik from Australia untuk attend wedding Haban.
Aboi is my abang susuan, Haban is his elder brother.

Sekembalinya dari Sabah, kitorang yang tak pergi ni gather makan bubur Sentosa No 1 kat Permas Jaya.
Sini lebih comfortable sebab dalam building. Tak lah seriau duduk tepi jalan.
Niat nak order sotong tepung dari kedai dekat situ, tapi cuti pulok.

   


Lepas makan-gelak-bagi souvenir-gelak-makan, semua pun berpisah.



A week after birthday ery, kitorang celebrate Baba's birthday dekat Selera Senibong Seafood.
A small celebration from us sebagai wakil keluarga.

Kek pun beli 1 slice je sebab tak de yang nak makan kek sangat.
Baik makan seafood haha


Kali ni dapat meja kat luar, tepi sekali pulak tu.
memang best la.

Staff sini pun sporting.




Ni bila Faqih dah pegang handphone.



Dia paksa kitorang pose untuk dia.
Hasil gambar boleh diterima jugak.


Betul orang cakap, anak tak akan ikut nasihat kita tapi dia akan ikut perbuatan kita.


♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥

 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!

 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...