* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

June 27, 2016

Main Mekap Mekap

Lepas kenduri rumah Mimie petang tu buat bonding session dengan sisters.
Ada dua sisters yang tak dapat join.

Ramai yang tahu we the sisters memang keluar rumah naked face. Without powder pun haha.
Tapi kadang-kadang nak jugak cantik kan.

Kita pergi kelas Mary Kay yeay.
Dah pernah buat appointment dengan akak ni tapi tak jadi.
So kali ni jadi akhirnya.

Masing-masing pun diajar macam mana nak cuci muka dengan cara yang betul dan yeay make up time!

Semua kena ambik gambar naked face.





Then colek sana colek sini, maka siaplah muka kami ni haha
Akak ni best sebab dia ajar kitorang macam mana nak mekap mata yang eyelid halus macam kami adik beradik.
Dan semuanya pakai glasses. Mekap macam biasa mana nampak kan.




Jadinya sebelum balik kita wefie ramai-ramai.
Laki dah call tanya bila nak balik haha


Masing-masing muka... mekap gitu..




♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥

 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!

 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...