* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

May 19, 2016

April yang sungguh busy!

Okay bulan April memang bulan yang tersangat lah busy.
Sebab penuh dengan birthday.
Mula dengan birthday beloved husband on the 12th.
Tengok kat FB ada promo pakej surprise untuk birthday.
So laju-laju gi book orangnya dengan makanan dekat Revert Cafe ni.

Pada hari kejadian, bawaklah husband ke cafe ni, sampai area parking sudah kantoi haha
sebab kedai tu cermin dia see through.
Jadinya walaupun set meja paling hujung, tetap boleh nampak dari luar.




Jadinya kami order nasi goreng ape lupa dengan mearballs.
Kek satu slice je sebab pergi pun bertiga kang jenuh nak abeskan.
Lepas dinner tu pusing-pusing Pasir Gudang and balik rumah.

Walaupun kantoi dari luar kedai lagi, husband cakap dia happy and terkejut jugak.
Kira menjadi jugak lah kan?


Then selang beberapa hari dapat invitation birthday bash celebration.
Memang selalu buat tiap-tiap tahun. 
My auntie, uncle, second cousin and husband punya celebration.
April babies gitu.

Sadly my sister was not able to join.
Dia pun one of April babies jugak.
Masa tu datang bawak nasi, ikan goreng dengan sambal udang.
My auntie masak soto... oi sedap..





 Walaupun kek birthday to wife, kitorang lump sum je celebrate haha.


 Okay setel dua birthday, ada lagiiiii....



♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥

 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!
 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...