* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

July 1, 2016

Busy lagi ke April?

So this will be the last post of busy April 
Celebrated Farhain's birthday on 22nd.
Masak dan panggil dia makan.
Mummy yang sponsor the makan-makan.



Dan seperti biasa satu slice creme brulee cheese untuk birthday girl.
Favourite cake dia ni.


Then the next day pergi Milo punya breakfast day dengan Farah.
Konon nak join 3 km fun run.
Fun lagi tidur kat rumah rupanya haha.

Datang dah 10 lebih. Matahari dah start naik.
Tapi boleh register lagi.
So register lah kita untuk goodie bags dan free breakfast.



Tengok matahari tinggi mana tu.
Diorang bagi milo free flow.
Dan jugak cereal milo pun free flow.
Makan selagi tak muak haha.

Balik-balik rumah bukak goodie bags, mak aih ni pesta ke ape.
Bukan main banyak lagi haha.



Angah convo bulan tu jugak tapi sebab bos takde kat Malaysia so aku tak dapat cuti.
Makanya dengan hati yang sedih-sedih ni pergi jugak surprisekan dia.
Alhamdulillah berjaya.




♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥

 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!

 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...