* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

July 30, 2013

Raya mood?

Raya lagi berapa hari jer....
dah kira malam 7 likur eh sekarang?

tahun ni beraya sebagai seorang isteri... in sha allah tahun depan dengan title baru...
doakan lah ye...


tahun ni tak shopping banyak pun....baju raya je tempah....tu pun kain dapat hadiah kerja kahwin...
mood raya tak sampai lagi ni...

nak tambah mood raya, aku pun beli cd lagu raya zaman dulu-dulu...
hahaa gitu kan...

p/s : company tak nak bagi bonus raya ke? masing-masing update status pasal bonus.... T_T




♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

4 comments:

Uni said...

Hai Ketawa Riang.

Salam perkenalan. Kalau nak ade mood raya, harus dengar lagu raya tanpa henti. :)

ketawariang said...

Hai uni :)

Tq sudi singgah..hehe kt opis ni ada jugak org pasang lagu raya..tp xboleh pasang kuat2..tu yg kureng feel tu hihi

Sarah and Fad said...

cak! thn dpn bakal jadi mama rock eh? InsyaAllah semenye baik2 saje hendaknya :) kita pon raya biasa2 je thn ni. bila ada rmh sendiri, bizinya jd lebih sbb ada extra 1 rmh nak kemas, nak letak kuih raya, nak wat mcm2. rs mcm nak cuti seminggu je skrg nak kemas rmh. hahaha.

ketawariang said...

hehhee....tu la insyallah....menghitung minggu je ni...huhu aritu b4 raya dah pakat kemas rumah,da masukkn kuih...1st time ry rumah sndr kene buat awl2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...