* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

July 25, 2013

Laksa Sarawak


Percubaan pertama nak masak laksa Sarawak…. Teringin nak makan tapi tak de pulak kemampuan nak ke sana dalam masa terdekat…

Pes laksa dihantar oleh kawan dari Sarawak… tu surprise jugak tu tiba-tiba ada parcel atas meja.. tapi x ingat la pulak apa brand pes tu…



So,excited lah untuk mencari resipi, google sana sini and found this recipe…




Dah print,balik readykan benda-benda untuk masak… rupanya tak lah susah nak buat kuah dia…
Yang banyak kerja sikit nak buat condiments dia sebab dia ada macam-macam… but I enjoyed sepanjang proses ni… buat sorang-sorang tak mintak tolong husband pun…
So ini lah hasilnya… hehehe

Laksa Sarawak air tangan orang Johor…. hehe




♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

4 comments:

Sarah and Fad said...

buat org kecur je lah. huhu

ketawariang said...

Hehee.. Sorry slh timing pulak post.. Try la buat :D

Kc Kasedah said...

aku lama gila tak makan laksa sarawak tauuuu. ahhh cravingggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg~~~

ketawariang said...

sedapsssss.......
try la buat...

hehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...