* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

July 5, 2011

Help help!

Actually dah x ada idea sangat nak taip post arini.....

tiba-tiba blurrrr semacam je....

tapi!

something is happening now....

ada 1 kucing bunting datang office pagi tadi... sarat betul dah....

so i gave her a box with newspapers untuk bersalin kan....

maka beliau melilau dalam office and akhirnya lepak di satu tempat....
lama diam je kat situ....
i guess dia tidur....

then tiba-tiba nampak dia pergi kat stack of papers....
kelam kabut i bila tengok dia punya womb (womb ke?) dah keluar...

dengan segera panggil my collegue untuk setelkan kucing nak bersalin ni....
ambil the box i gave to her earlier and pindahkan dia dalam kotak.....

meow sikit-sikit....

and bersalin dah.... ok i x tengok sebab i nak muntah.....
opis mate yang tengok...

takut ok tengok darah....
ni rasa longgar je otot-otot kat badan ni weh...

memang i freak out kalau tengok darah etc....

ni ada video....
baru bersalin dua ekor....
tengah tunggu the 3rd....


video






video

mereka ni kiranya anak company kami... hahahaahaha


i memang ngeri.......

fuhhhhh....fuhhhh....

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥


Luv,

ketawariang

2 comments:

phatgurl said...

hisy takut nak play video tu... geli laa nak tengok.

ketawariang said...

heheh...xde la.... takut pun nak amik video dia bersalin sebab x tengok...ni sekadar amik ape yg berlaku masa kejadian tu... hihi....

shoot dari jauh.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...