* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

July 28, 2011

Hot debate weh!

sila click gambar ye

haaa.... hot debate ok!
bangga woo... haha gila...tu pun nak bangga ape kes...

post di BeautifulNara pasal Khairul Fahmi Che Mat yang i komen...

kembang kempis baca setiap komen...

tup2 tengok komen i hot debate!
wah komen i yang dekat Maharaja Lawak tu punx dapat hot debate walaupun hati HOOTTT gila masa komen tu...

huhuhu

kes nya macam ni....

i komen dengan penuh berhemah kat Bnara tu...

Pasal

Khairul Fahmi Che Mat atau nama manjanya incik Apex di blog Jejariruncing,
telah digosipkan ada perempuan lain....
gosip ini dikukuhkan dengan Elia, tunang beliau ada post "doaku buat kekasih" di blognya...

ha kau...dapat pulak semalam BNara ada post pasal Dahlia yang konon-konon scandal incik apex ni....
sebab ada angin bertiup kencang cakap KFCM keluar berdating dengan perempuan lain...siap pegang=pegang tangan lagi... aduhhh
now keluar gambar.... memang hangat la komwn kat situ kan?

kat post tu ada screenshot elia post bengang kat KFCM ni...
memang ramai yang marah elia hambur KFCM dalam facebook dia...

tapi sebelum dia hambur tu, elia dah post doa tu dulu.... so it doesnt mean elia ni x pasal-pasal nak hangin kan??

mesti dah sampai boiling point sebab elia cakap yang KFCM ni tinggikan suara dekat mak elia... hellooo...tinggikan suara ok!

i agak kecewa dengan KCFM ni since ramai peminat dia dengan elia...
walaupun ada je yang jelik dengan pasangan ni....sibuk pehal?

TAPI....

buat Elia, you shouldn't pos like that...bak kata redmummy, KFCM tu memang terkenal 1 malaysia...
but that is Facebook man! 1 dunia baca.... nak ke nanti keluar kat newspapers "malaysian goalkeeper is now having trouble with his fiancee"...
ape pun, memang kesederhanaan tu perlu...

memang at times, kita akan rasa marah, annoyed,etc dengan fiancee.... but semua tu ada limit....
i x kisah kalu u memang kaki facebook...
but when it comes to matter like this,ianya memalukan u jugak....
dan family dua-dua pihak...
kalau dah berbaik nanti, macam mane?

sekarang masing-masing tengah darah manis or better i bahasakan darah panas...
sebab masa ni la kite akan nampak the TRUE colours of our partner...
elia kena kuat ok!

i belive incik Apex tu terkejut budaya... nanti dia mesti come to his senses semula...

ape pun, ni dugaan bertunang....
semoga elia tabah ok!

ramai yang doakan kebahagiaan elia...


xOxO


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

6 comments:

mimie.. said...

dia komen ape weyh kat fb apex tu??
cer ko copy sikit komen dia tuh..aku nak gak tahu..hehehehee..

ketawariang said...

kat fb elia la ....

ko klik kat link beautiful nara kat atas tu...
ada gambar kat post tu...

kc kasedah said...

oh god! neh da mcm cite version Mawi aje. doa banyak2 je la.

ketawariang said...

tu la kc...tkt tau dugaan tunang ni....sian dia..

Nini Hartini said...

elia tu budak lagi... masih muda, x byk makan garam. dptpulak tunang yg terkenal, mmg lah perangai mcm ni..hihi.. xpelah, yg pntg harap apa yg jd ni elia jdkan pengajaran. skurang2nya dia dah tau sikap sbnr KFCM...

** cerita psl kes ni dgn Mawi, teringat Ina pengsan bila baca paper Mawi dah putuskan pertunangan.Kesian Ina. Tp skrg kita boleh nampak betapa bahagianya Ina....

Ini yg dinamakan, setiap yg terjadi pasti ada hikmahnya. dulu tini rs nasib tini sama mcm ina... bila ina bahagia dgn suaminya, tini pn hrp akn bahagia mcm ina. dan Alhamdulillah, memang ini yang Allah tetapkan utk Tini. Syukur..

ketawariang said...

sorry nini,baru perasan komen ni...

tu la pasal....xde la dah kawen baru kenal KFCM ni macam mana kan?

dah tunang cara baik,lepas pun cara baik lah... geram tau lelaki x sedar diri...

alhamdulillah tini dah jumpa orang yang betul kan? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...