* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

July 28, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG.. CEPAT!


oh man! dah lama x join segmen abg ben ashaari ni....

so arini bila tengok few blogs dok update post yang sama, maka i pun teruja la nak join...
maklumlah da lama gilaaa x join segmen or contest... huhu

saya dengan rendah diri ingin menge-join segmen ini... :)

kepada abg ben, moga-moga saya termasuk dalam list 200 blogs tu ye...

hadiah-hadiah best ni!

kalau dapat terpilih, mesti orang ramai datang blog ni kan?

*cita-cita nak buat giveaway bila follower jejak 100*

heheh

nak join? boleh je.... tutup pukul 3 pm arini tau?


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥Luv, ketawariang

4 comments:

deqlis said...

dtg terjah dari blog BA

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ketawariang said...

thanks!! :)

Latest Entry : Ben Ashaari Cari Blog..cepat!

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)

ketawariang said...

:)

thanks ya!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...