* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

April 6, 2011

Saya SOMBONG?


haaa cuba baca tajuk post kali ni berkali-kali...

actually dah dapat beberapa "complaints" yang saya ni sombong...
huhu macam kelakar pulak....
tapi after each complaint, orang tu akan sambung "tapi tu sebelum aku kenal kau...bila dah kenal,memang ko ni kuat gelak,berilmu,etc"...

so it's a compliment kan? haha

so i asked few people...betul ke i ni sombong?
most of them cakap "ye,muka awak tu sombong"...
salah sorang yang cakap macam tu ialah my own Mr Fiancee T.T

but that was before sesiapa pun kenal i...
i ni orang yang paling suka gelak kat alam semesta ni tau...
sila baca my profile ok...
its stated :

I love to talk and laugh...and then talk again :)

so now i dalam proses tidak-menyombongkan-diri... haha...ada ke istilah macam tu?
x pela... sebenarnya i x kisah pun orang cakap kita sombong...i x pernah paksa orang berkawan dengan i...
dalam hati ni, kita dan kawan-kawan kita je yang tau...how crazy i am actually... kalau baca blog i pun, ada ke macam i sombong? *soalan berani mati*

maybe the way i look at people buat orang kata i sombong...
*almaklumlah mata ni golongan sepet,maybe mereka ingat i ni jeling kot*

tapi semalam malam masa i beli ice cream dekat McD, i senyum degan cashier tu tau...tapi dia jeling i... i was like "eh aku senyum pun dia jeling"...laju je Mr Fiancee cakap "itu maknanye dia yang sombong"... and kitorang gelak sekuat-kuatnya... :D
and most other people sampai heran macam mana i boleh gelak-non-stop...

cuma sometimes memang i sombong...bila orang dok sweet-sweet... *cut cut cutt cutttt..* like tikus ok! memang x suka... melainkan orang tu panggil nama i yang betul baru i toleh...
i x panggil orang menggunakan *sweet*,agak kejam la bila orang panggil i gunakan *sweet* tu kan?

kata la ada terjumpa kawan-kawan blog, sila lah tegur saya dengan nama ketawariang pun x pe.. jangan la sweet2... takut nanti awak kata saya sombong pula...
*woah berlagak diva...rasanya i x jumpa lagi blogger pasir gudang setakat ni*

so apa pun, ketahuilah bahawasanya i am a talkative-person-who-loves-to-laugh-like-crazy!

saya x sombong! :)

gambar tiada kena mengan dengan post kali ni... cuma nak sangat pakai baju ni masa my wedding... T.T


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

7 comments:

kc kasedah said...

segan nak komen2 atau tegur kat fesbuk. agak2 kalau annoying sgt,remove je la. segan siot.

are-n haikara said...

Eh, minah sombong.. awak mmg sombong pun.. sy mmg bengang dengan awak ni da lama.. aihh~ sabar jela.. uhuh! :p

ketawariang said...

eh budak sombong,awk lg sombong.. hahahaha!

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nana tak sombong...heheh meh dtg blog nana....ehheheh

ketawariang said...

@kc : sorry x perasan komen masuk spam..aduh... alaa...ape la plak...kt fb kite lg snang nk komen kn...ape plak nk remove2.. :)

@nana : hehehe...bagus2... :)

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam...hye...nice kenai awak...saya ummi (kwn mimi ~ bakal kakak ipar awak)..mimi tag ummi tuk join GA awak...ummi da join GA awak...TQ...hope ada luck...heheheh

4 ur entri...kdg2 org suka judge kita by cover je kan...tapi bila lama da kenai...mak aiii..bergegar dunia...hehehe

ketawariang said...

As salam...thanks sudi singgah..
nama kita sama.. FATIHAH... :)

nanti tinggalkan link entry dkt post GA tu ok? thanks

betul tu...org ni kdng2 tgk muka ganas,tapi x tau dlm ati ada taman kan... hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...