* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

April 7, 2011

Cun lah cun!

Ha...review kali ni untuk cerita cun...


believe it or not... semalam pergi menonton cerita ini tanpa tengok trailer dan sinopsis cerita...
berbekalkan minat yang sangat mendalam terhadap Maya dan Remy....
maka cekalkan hati je gi tengok semalam...

mula-mula ingat nak buat movie marathon, cerita Cun dan Hop...
last-last pilih tengok cun je sebab masa x mengizinkan... T.T


gambar kredit kepada blog ini..

starting cerita ni dah boleh buat orang gelak sebab kerbau di mekap dan ditulis CUN... huhu

ianya adalah kisah Luna Latisha (maya karin) yang merupakan pengacara program Meletops (ala-ala melodi)...
dilanda gossip dan lari ke kampung PAnya...
actually BFnya kena tangkap dengan perempuan lain...
di sana la berlaku insiden-insiden yang kelakar...
semuanya menggembirakan...sehinggalah....
boss kepada Luna datang untuk membawa luna kembali ke KL...
Berlaku adenga-adengan nangis-nangis... sebab remy ishak tu poyopos! huhuhu
biasa;ah artis,terikat dengan kotrak la semua..
mana mungkin klcc dengan ape tah bersatu....

tapi jodoh menentukan segalanya.... akhirnya Luna berkahwin dengan Remy ishak...so sweet...

overall....mmg suka cerita ni...sebab memang best dan kelakar....
cerita lain x da lagi macam ni tau...

sorry review macam ni sebab dah lama benda ni dalam drafts... huhu
dah x ingat dah ceritanya...

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥Luv, ketawariang

3 comments:

•♥• RR •♥• said...

ohoo.. fatihah rajin buat movie review jugak yer.. good! ader geng.. tp k.eita nie ikut mood.. hihi

ketawariang said...

rajin jugak...tp kali ni pny review paling teruk buat sbb dah lupa ceritanya... hihi....

review tmpt mkn,tmpt shopping pun ade tau... :D

ketawariang said...

rajin jugak...tp kali ni pny review paling teruk buat sbb dah lupa ceritanya... hihi....

review tmpt mkn,tmpt shopping pun ade tau... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...