* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

April 4, 2011

ABP Berita Harian 2010

*gambar credit to here*

post kali ni bukan untuk beritahu keputusan ABP BH 2010 semalam...
sekadar untuk berkongsi pengalaman i... :)
*keputusan penuh boleh tengok dekar BeautifulNara ok...*

So semalam,setelah berapa lama x menonton anugerah-anugerah kat Malaysia ni, even AJL yang lepas pun x tengok...
Sebab x rajin nak duduk depan tv berjam-jam...dan dah terlalu banyak anugerah sekarang ni...tengok pun sikit-sikit je...
tapi semalam,seisi rumah nak tengok ABP...since my cousin datang so i pun join la tengok... x kan nak tinggal tamu kan..hihi
so i pun join lah tengok...
dari awal dah gelak habis-habisan...memang best ABP kali ni *or i yang dah lama x tengok?*
semuanya sempoi dan menggembirakan!
dari awal hingga ke akhir i gelak kuat-kuat...
memang terbaik!

x pernah i sehappy ini bila menghabiskan 3 jam depan tv.. haha

seruis best...perkara yang membuat i senyum sampai sekarang,bila Dato' Siti nyanyi lagu Bukan Cinta Biasa versi "Nobody-Wondergirls"
dengar je muzik, i punya happy...rupanya dia tukar nada lagu tu...
tapi yang sangat sweeeeet was, Dato' joget macam wondergirls joget... huhu
happy x terkata sebab i agak hafal joget lagu tu... weeeeee! suka-suka!

and Yuna punya show menarik perhatian....kali ni walaupun dia pakai tudung ala-ala turban, tapi dia pakai inner Maysaa rasanya, so tutup leher... nice Yuna!
then dia main 1 instrument which i tot a mini keyboard ke... tapi bila tengok, dia touch-touch je...
siap berargue apa benda yang dia main tu...
tadi pagi dia update fb dia and bitau apa yang dia main semalam...
guess what? it was Suzuki Q chord...
best la instrument ni... but i think it will cost me lots of $$$$ kan... hihi
nak beli piano pun x mampu lagi ni... huuuu



*sumber gambar dari Mr Google*

bangun je dari tidur, punyalah sakit pinggang... aduh napa ni... T.T

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

2 comments:

kc kasedah said...

dress yuna cantik!

ketawariang said...

tau xpe!!!
wlaupun ramai yang kate dia pakai mcm dath vader, tp tetap sopan...x mcm orang lain ... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...