* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

April 13, 2011

Happy birthday Mr Fiancee!!

Lama juga x update... sibuk+penat+macam-macam lagi minggu lepas....
memang x menjenguk pun blog... maaf ya lambat reply komen...

post kali ni untuk birthday Mr Fiancee yang jatuh kepada 12th April 2011...
alkisahnya birthday beliau dah lepas...

cuma celebration tahun ni paling simple berbanding 5 tahun sebelumnya...
sebab penat sangat dan birthday masa hari kerja....

X sempat langsung nak organize party...

the night before, kita nyanyikan lagu HB dekat dia around 11.45pm... sebab i x larat nak tunggu... kek pun yang dah few days dalam fridge... huhu... x senonoh perangai tunang dia kan...

cuma He requested for Laksa Johor.... so we bought the ingredients the day before, semalam sampai je rumah around 6.00 pm, terus masak... :)

kelantang kelentung... before 7.00 pm dah siap dah semua...
lega....
dah ajak few friends datang makan...mata dah terkebil-kebil nak tunggu 8.00 pm...mengantuk sangat!

makan-makan bermula jam 8.30pm... semua makan dengan gembira terutama i sebab lapar... haha

usai makan, tonton asmara,,.. *cerita kat tv3 tu,bukan "asmara"*
lepas tu dia balik,terus i tidur...haha....
memang best... hadiah pun x bagi lagi...

nanti la buat celebration lain kot....sorry ye...

ape pun, nak ucapkan

HAPPY 23rd BIRTHDAY SAIFUL BAHRI! Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... amin...
.Love you.

sorry sebab this is the worst birthday celebration ever....

* x ada gambar sebab memang x larat langsung nak bergambar*

Nanti nak post recipe laksa johor... :)



♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

8 comments:

kc kasedah said...

haaa bagus2 nt letak resipi laksa johor. nk try masak :)

ketawariang said...

hehe insyallah... :)

Melur Jelita said...

Ketawariang jelita,
kirik salam kat tunang ya..selamat ahri lahir...semoga dikurniakan anak yang soleh/hah bila bernikah nanti.

Akak polo ur blog, shoutbox x der ker? he he he

jemput join GA akak ya

ketawariang said...

insyallah akan disampaikan salam akak tu.... amin hendaknya...

dah ada dah shoutbox... hehe...tq 4 the cadangan and tq juga follow....

::blog anak jawer:: said...

wow..so sweet...kim salam hb kt cik abg ye...hehe

ketawariang said...

huhu so sweet? x cukup sweet ni... hek2....

insyallah... kita sama-sama Batu Pahatians tau.... :D

mya said...

happy birthday mr fiancee..... to ketawariang :-)

ketawariang said...

mya : fuh terkezut tiba2 baca komen tu..rupanya hujung ada sambungan to ketawariang... hihi... thanks sudi menyinggah... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...