* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

January 27, 2011

Suka bergambar? Jom!


Kepada orang-orang Johor Bahru yang suka bergambar.... Atau terniat nak bergambar, sila tengok promosi yang dijalankan newlyweds ni....

hanya untuk orang-orang JB, maybe anda boleh ambil gambar dengan harga yang super duper murah!

promo akan dijalankan hingga Mid February 2011.... Siapa cepat dia dapat!

i Pernah ambik gambar dengan diorang last year *ehem2 model kat poster tu i dengan Mr Tunang la tu*...
mereka ni tersangat2 friendly and sporting!

boleh tengok hasil mereka di website ni ok...

plus,rugi kalau x ambil peluang dekat promo ni sebab this is the cheapest price offered in town!
just contact the numbers kat atas tu and buat appoinment....
semua gambar pun diorang capture...
pernah tanya tempat2 lain untuk amik gambar outdoor.... tapi harga sumpah mahal!
cubalah and confirm x kan menyesal!!
x de istilah malu-malu punya.... kalau x de idea, photographers will ajar macam mana nak berposing.... :)

kata lah x berminat dengan nak amik gambar buat masa ni, maybe boleh join kelas make-up MAC yang akan dijalankan nanti... buat mereka yang suka mekap ataupun ingin buat duit dengan make-up2 ni, join this class ok?
Mana ada orang buat course make-up guna barang MAC dengan murah camni kan?
this course is also good for self-grooming then boleh tambahkan self-confidence.... :)
contact number di bawah ni kalau berminat....







x berminat jugak? oh penat je promote... hehe no problem!
saya x nak paksa2.... *ayat simpati*

Nak kahwin tapi x tau mana nak cari Wedding planner yang bagus? jangan risau! Newlyweds menyediakan segalanya untuk anda...
Dari A-Z.... siap dengan consultation kepada bakal-bakal pengantin...
apa lagi? jangan segan untuk contact Lian yer? kalau malu nak contact through telephone, email jer... gadis cantik ni akan sentiasa bersedia untuk reply email and calls dan juga sms anda semua....

cubalah! pasti x akan menyesal....


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...