* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

January 25, 2011

fasha & jejai x bersama lagi?

gambar paling sopan dia 2orang... credits to nurizspace

dah few times dengar rumors ni...tapi x de official statement lagi... bile ada orang beritau terus2 ja aku bukak BeautifulNara untuk kesahihan.... confirmed! da broke off.... keluar metro lagi... sebelum ni artis cerai berai je masuk paper... no bercinta pun masuk frontpage Metro... gempakssss...

Semua blog update pasal beliau berdua.... kebanyakannya gembira.... kalau fasha ni x show off sangat mesti x jadi camni kan...

oh this lady...sebelum ni dia bangga sangat kan sebab dapat Jejai from NoraDanish...smpi ND ditinggalkan masa dia pregger.... oh dunia2....

patutla recently dia ni macam semakin sopan.... pakai bikini masa kat Bali pun dah mintak maaf... Pastu dia ada cakap nak adopt baby.... maybe perpisahan ni puncanya? punca untuk menjadi baik or mencari semula saham? ehem2.... sendiri mau pikir....

7 comments:

Diela Din said...

hahahaha kan..tu la baru dye tawu rasanyer mcm ane ..hikhik...

ketawariang said...

tu la.... dulu sombong sangat...

Diela Din said...

tah..helikopter la cincin la apelah wkakakaa

kc kasedah said...

hehe i minat dia since cerita chinta. perangai dia tu mmg nonsense. hahaha takpe la buat cane. org menunjuk2 neh tak kemana. akhirnya ada keadilan utk ND. haha :D

aMyErInAiMiE said...

tumpang lalu yer..sorry dear..utk due2 model yg u tny tu..due2 warna dh habes..restok tu..xsure akan ade ke x..if ade i akan inform here or at FB yer....

tp..red pastel bucket ade..nak?--->http://amyamyshop.blogspot.com/2011/01/pastel-buckets-batch-3.html


cara2 nk order ade dinyatakan dlm tab "how to order" kt atas blog tu yer..

DeQdEq said...

ini namanya hukum karma kan...what goes aroun comes around..betul ke idak peribahasa ni...heheheh

p/s: DeQdEq dah letak dlm kategori control ayu

ketawariang said...

@diela : tau xpe.... maklumlah bf kaya...

@kc : minat FS? wow.... tu la..die spttnye jgn la obvious sgt... now everyone's happy kan...

@amy : dah tengok td yg red tu... tapi u ada state *not advisable to put heavy things* tu yg xble tu... mmg i jenis sumbat brg dlm beg.... just let me know once ade resctock...thanks!

@deqdeq : tu la... mmg kena kat dia blk...betul peribahasa tu... :)
thanks....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...