* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

May 30, 2013

Cendol - Pak O

Okay, ni nak cerita pasal tempat cendol yang popular dari zaman aku sekolah lagi....

dulu tempat ni ada dekat medan selera Bus Stand Batu Pahat...
tak tahu la sekarang ni ade lagi ke tak eh kat situ...

taip entry ni teringat zaman muda mudi pergi lepak dekat medan selera tu....
hahaha walaupun tak sampai 5 kali pergi sepanjang zaman sekolah, tapi rasa macam nakal gila pulak aku...

So, kembali ke tujuan asal entry ni...

Tempat cendol ni berhadapan Stesen Bas Batu Pahat, Johor...
Side The Store tu ye....kalau dah nampak The Store belah kanan, terus ready ke lane kiri...
sebab gerai ni macam tersorok sikit....

so boleh la enjoy gambar-gambar di bawah ni...

kat sini ada banyak jenis cendol, ABC pun ada...
kalau tengah panas terik tu, dapat minum cendol, fuhhhh sangat enak!

dekat sini jugak ada nasi lemak daun pisang....mihun or mee goreng daun pisang pun ada dijual...
memang old school betul...
sebab tu lah aku suka pergi...

untuk tempahan pun boleh ye....

                                       
                               






♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang



2 comments:

Kc Kasedah said...

slurppppppppppppppppppppppppppppp cendol!

ketawariang said...

slurppp...heheh
pergh ni br dpt reply comment ko...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...