* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

May 28, 2013

Teater muzikal Ali Baba

ENTRY BASI! BARU SEMPAT NAK POST.

.yeahhh......
pergi KL aritu dan tonton Teater Muzikal Ali Baba dekat Istana Budaya....

first time pergi IB,so rasa excited dah...
ticket beli online je sebab takut x sempat nak ke IB petang tu....

pagi tu depart ke Shah Alam, kami pergi berenam....
sampai hotel, check in, mandi swimming pool then siap-siap ke IB....

tapi disebabkan awal sangat gerak ke IB, we all singgah KLCC jap untuk Garrett popcorn!
ahakssss kat Johor mane ade...nak kena gi Singapore baru dapat makan Garrett ni...

lepas KLCC terus ke IB tu pun still awal lagi...
amik few shots dekat props kat luar then minum kat kafe IB tu....
murah! and berpatutan harga dia :)

so show tu dalam 2 jam jugak lah...
it was a musical teater.... terhibur jugak sebab i memang suka music...
but tengah-tengah cerita agak slow sampai kitorang rasa "bila nak habis ni"...
ditambah dengan penat travel 4 jam dari JB ni,....phewwwww

then nak hujung cerita jadi happening semula...
ade satu scene tu PakNil punya mic rosak, dah dia menjerit untuk bagi 1 hall dengar...
tabik!

ade sesi bertemu peminat lepas show tu....disebabkan seat dekat atas, so bila turun bawah ramai dah beratur...malas nak beratus, tunggu depan table tu je.... sekadar dapat tengok diorang sudah...

sebelum gerak ke KL ade tweet PakNil yang kitorang on the way from JB, so bila nampak dia terus cakap "PakNil we are from JB"....terus dia cakap "ha, I remember!thanks for coming"....
lepas tu balik and tidur..
since entry ni dah berlapuk dalam draft, ni je lah gambar yang ada :D

layan gambar lepas show je lah ye :)





♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥




Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...