* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

September 28, 2012

Zul Cafe - Steak & Kanji

yuhuuuu!

Akhirnya setelah sekian lama x buat food review, ni ha dia nak buat semula...

Zul Cafe- Steak & Kanji terletak di Pasar Awam Batu Gajah, Perak

Dekat medan selera depan pasar...




 Kedai dekat corner, tersorok sikit...



Operation hours

 Menu dia



Mine was Lamb Chop set... it comes with Juice and Garlic bread with mushroom tapi malam tu garlic bread habis... haishh kecewa...huhu

Ada a'la carte dan ada yang set...
dari chicken, lamb, sampai lah ke fish,semuanya ada...
pakej ada air buah,roti bakar, garlic bread dan mushroom... pilih pakej yang sesuai...

presentation makanan, superb!
suka tengok presentation dia...
harga? best... murah je...kalau dibandingkan dekat Johor ni lah...hehe
but memang murah sebab portion yang kita dapat, besar...bukan kecik-kecik...

okay, ada kanji which is Bubur... tapi masa tu x try sebab mata dah terpikat pada lamb chop ahakss...

yang best, ade few elderly couple yang lepak kat situ hokeh...
cafe is the new warung ngeteh...hehe





Sila lah ke Zul Cafe ya kalau-kalu singgah dekat Batu Gajah ni! :)

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...