* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

May 3, 2011

Super-duper exhausted!

Alhamdulillah... long weekend have ended...

macam x percaya within few days, i dah berpindah rumah...
walaupun ada lagi sikit barang-barang kat dapur yang x diangkat, but at least dah 90% barang dah diangkut ke rumah baru...

new home, new environment....

setahun dekat rumah sebelum ni... environment pun friendly walaupun terpaksa tahan telinga sikit...
sedih pula tinggalkan rumah tu...

duduk dekat kawasan rumah yang baru siap... jiran-jiran adalah sekerat dua.... tapi kanan kiri rumah berpenghuni....
x sempat nak bertegur sapa lagi....

nak buat house warming this weekend... maka sebelum Sabtu ni kena kemas rumah kaw-kaw punya... kasi cantik! huhu

semalam tidur nyaman je...sejuk betul... huhu

rumah sekarang ni double-storey, tu yang bila nak kemas aduhhhh kena angkut barang lagi...pening...
malam ni nak asingkan barang-barang yang memang x akan guna sampai la kahwin nanti...
sebab i banyak perhiasan...
cuma yang penting, buku-buku and magazine harus keluar dari kotak sebab kalau x, x tau nak baca apa masa bosan...

Ginger dan anak beranak juga diangkut ke rumah baru... x kan la nak tinggal ye dok? hehe
diorang dah pandai naik tangga.... tidur depan bilik i....
comel je.... :)
kesian diorang kena adapt dengan rumah baru ni...

sekarang ni macam x bertenaga je... penat betul... malam ni ada tuition class pula...
so kena gagahkan diri untuk mengajar...

maklumlah B2B ni kan... selagi orang kata "eh duit tu,gi la cuba"... semua i buat...
siapa kata kahwin ni senang?

hah ini dah tahap membebel x ingat tau... huhu

fikiran bercelaru ni...
penant sangat....
nak pergi spa.... wuuuuu....


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

2 comments:

A 'n' M said...

wahhhhh...bestnye umah baru.hehe.eh..kat pasir gudang eh?leh recommend spa yg best x?nak pegi spa jugak...tp xtau ktne.hehehe

ketawariang said...

best ke...penatnye nak kemas.... hihi
spa... mana eh...kt kip mart masai ada bali spa...tmpt mcm best tp x pernah g lagi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...