* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

May 19, 2011

Al-Fatihah kepada blogger TELORDIBASUH

just a quick update...

bukak dashboard tadi dan jumpa entry d_hatie ni....
terkejut dibuatnya...
bila klik blog tu lambat pula loadingnya....

bukak blog TELORDIBASUH dan tengok pada bloglist dia ramai yang update...

INNALILLAH.... Mohon kawan-kawan blogger sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah Abdul Hakim bin Mohd Kamal...



Sedih sangat sebab saya rajin baca blog dia... silent reader... walaupun dia jarang update, mesti bukak dia punya blog!

blog dia sememangnya best!!!!


info mengatakan dia asma dan dimasukkan ke ICU kerana jangkitan paru-paru... dan meninggal dunia...

baru ingat nak order baju yang dia buat untuk blog tu... x sempat untuk 1st batch order, tengok order dah tutup dan arwah kata nak buat design baru....
ruginya x sempat beli baju masa 1st batch tu....

Ya Allah... Kau ampunkan lah dosa Abdul Hakim ini....

Beliau sememangnya seorang blogger yang sangat baik dan selalu menghilangkan stress saya....

x sangka sangat beliau dah pergi meninggalkan kita semua...
moga Kau aman di sana...

*seorang demi seorang update pasal pemergian beliau...sesungguhnya pemergiannya memberi kesan yang sangat mendalam kepada kami semua!*

T.T


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥


Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...