* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

May 28, 2011

JOM JOIN BLOGLIST MELURJELITA.COM BERSAMA AWAK SUKA SAYA TAK?

Dah lama x join mana-mana bloglist....

Ni ada la teringin banget nak join bloglist dalam blog melurjelita.com....
harap-harap x terlambat la kan?

terjumpa blog ni masa blog-walking, sekarang ni blog ni adalah blog yang WAJIB dilawati setiap hari...

sebabnya.....

Jeng jeng jeng.....

Blogger tersebut membuat satu novelog bertajuk AWAK SUKA SAYA TAK?

maklumlah bila dah bekerja ni, memang x sempat nak baca novel kan?
tapi saya memang suka dan perlu membaca...

ALHAMDULILLAH kak melur jelita create cerita ni...
ada juga bahan bacaan saya....

Setakat ni bukan novelog beliau je yang best, hasil tulisan beliau pun best dan memberi makna...
Anda nak join? eh boleh je....

Boleh klik dekat link melurjelita ni...

Syarat-syaratnya ialah :

1. letak banner ASST - Done
2. Follow melurjelita.com - Done walaupun manually
3. Buat entry - Done
4. Masukkan melurjelita.com dalam bloglist - Done
5. Yang paling penting, mestilah blogger - Of course! hehe

Dah siap kan post ni?

Harap-harap sudi la kak melur kita bagi saya join bloglist beliau.... :)

thanks in advance kak melur... :p

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

4 comments:

Melur Jelita said...

Susi sudi sudiiiiiiiii..sebab ada Hilman kan..ekeke

siap ada luv lagi tu!

Ejat said...

wah,,minat bce novel ke??bgs2..hehe

ketawariang said...

heheh...thanks kak melur....mesti lah...kene luv luv tau.... :)

ketawariang said...

@ejat : baca lah cerita tu...best tau.... ringan tapi penuh dgn info... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...