* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

May 20, 2011

Reunion UiTM Rotu

dah lama dah program ni berlaku.....

dekat Sungai Rambai Melaka....

gambar-gambr ni menceritakan segalanya... :)

bukanlah gambar masa reunion tu...
gambar adik beradik je since susah kami nak berkumpul ramai-ramai macam ni...

enjoy!



kek yang sedap...



daddy and uncle ramli..

ape eh nama dia ni...aduh lupa..... yeay!

SUKANEKA!


mummy and the gang...

sisters!


karaoke adik beradik..haha

my sisters and fiqa... :)

haha gadis pokok

suka gambar ni! :)

comel? hahahahah geli kan?
nak tunjuk contact lens je tu...
baju dan tudung dari Bandung, Indonesia...


dengan berakhirnya gambar COMEL tu...habis lah entry ni....

tempat tu cantik... suka wo....
tapi sayangnya mood nak amik gambar scenery x ada masa tu...

so captured gambar-gambar merepek macam ni je la...



♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

2 comments:

razidane said...

last pic....
kalo orang tak kenal ko mesti diaorang iingat ko dari bandung hahaha.....sejibik seh....

ketawariang said...

oi mtk kene sumpah ke razi? hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...