* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

January 6, 2017

Langkawi

Okay ni trip last year masa perut dah 28 minggu.
Nyaris tak dapat naik flight masa pergi tu.

Dah sedih dah sebab semua dah on board, tiba-tiba mak yong kena tahan.
Alhamdulillah staff AirAsia sangat baik hati.

Pergi berdua dengan Saiful Faqih sebab husband terchenta tak dapat cuti.
Dan pergi dengan semua family members lain jugak kecuali second sister yang jauh di Bintulu nun.

Enjoy gambar je la eh.
Future references jugak ni.

Homestay : D'padi homestay.

Kereta sewa : Andaman Tours

Homestay memang best. muat untuk family besar dengan harga yang sangat reasonable. Boleh masak, boleh basuh baju, ada water heater dekat dua-dua toilets. 2 bilik ada aircond. Puas hati.
Lagi best sebab tengah-tengah padang (kind of). Pagi memang cantik.




























Insyallah next time nak pergi bawak hubs and baby baru.
Amiin.


♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥

 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!

 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...