* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

May 9, 2016

Eh dah raya ke?

Haaaa, dah mula dah orang iklan kuih raya sana sini.
Maklumlah dah nak masuk bulan Syaaban.

Masing-masing pun berebut ganti puasa HAHA


Speaking of which, i am still paying my puasa yang tidak ditunaikan last year.

Tengok gambar atas tu? Ia adalah pandangan biasa dalam family kitorang sebab dalam setahun lebih 10 kali makan menu macam tu.
Rasa tergerak nak makan lauk raya, terus masak.
Pulak tu masing-masing dah pandai masak, kira seorang masak satu lauk pun dah banyak lauk akhirnya jadi atas meja nanti.

Cuma tang ketupat je pass baton ke my second sister. Dia dengan my parents yang power berketupat ini.

I POWER MAKAN JE HAHAHA

Bila tengok gambar tu lagi, rasa rindu kat kenangan masa kecik dulu.
Masa tu tau main-main, berjalan, berhari raya dengan sepupu sepapat.

Ingat lagi masa my cousin beli DSLR, so masa raya tu lah masing-masing pose time ambik gambar ramai-ramai.
Siap petang tu kitorang gi photo shoot lagi haha.

Sekarang ni masing-masing dah besar. Nak jumpa setahun sekali pun bukan main susah.
Lagi lah bila masing-masing dah kahwin.
Time untuk balik kampung mesti clash.

Haish rindu semua.

Tapi, deep inside me,the memories stay.




♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥

 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!

 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...