* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

April 21, 2016

Wedding Akmal Khalis

Wedding ni masa cuti Raya Cina haritu. Bukan main lama lagi peram nak post.

Sebenarnya Faqih demam teruk cuti tu melepek je.
Sampai dah bawak ke hospital tapi doktor cakap takde apa-apa serius.
So the next day before balik JB, pergi Kluang untuk wedding cousin.



Pagi-pagi dah gerak ke Bandar T6 untuk majlis nikah.
Dia buat nikah and reception on the same day.

Dan haruslah ada yang jadi bawak dulang kan.





Pengantin lelaki ni sepupu kitorang. Mak perantin is my dad's sister.
Gambar moments terakhir sebelum akad nikah.





Alhamdulillah akad nikah berjalan lancar,
Bila tengok gambar ni rasa sedih tiba-tiba.
Sayu je rasa.
Ayah pengantin lelaki yang pakai songkok baju kaler hijau.




Adik beradik.


Yeah dah sah!


Kembar sama tarikh lahir lain tahun.
Sepupu jugak.


Ha bila photographer yang ambik gambar memang tak senget dan cantik je gambar.
Kakaka




Untuk reception tak tukar baju pun haha.
Tukar tudung je sebab tema kaler coklat.
So ikot tema la iols kan punya tudung.




Wefie wajib dekat pelamin kan.

Buat Akmal Khalis dan isteri, Selamat Pengantin Baru.
Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat kalian.

Cantik gila baju perantin perempuan.


♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥ Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya! Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...