* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

April 22, 2016

Kek Karamel Coklat

Memang hantu betul dekat kek karamel ni tau.
Sebelum-sebelum ni beli je, tak pandai buat sendiri sebab tak ada mixer dan oven.

Tapi jumpa resipi kat Facebook, senang je buat benda ni.
Takde mixer pun tak pe.
Kukus je lagi senang.




Kejadian kek ni memang best tapi dia lembab sangat so dah macam soggy.
Untuk first trial boleh kira success lah.
Lepas ni kena alter sikit.
Rupanya masa terbalikkan kek, kena tekap air gula yang melimpah tu cepat-cepat.
so dia tak masuk dalam kek.

Ni resipi dan step, tq puan memberi resipi ni. Ikot je mesti jadi.
Baca Bismillah jangan lupa.





♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥

 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!

 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...