* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

March 17, 2014

Panas Panas Panas!


Al-kisahnye, last week ade lah satu benda ni berasap je tau..

there's one lady pergi buat luahan perasaan dekat FB Mr Husband...
dan i found out about this the same day it happened...

long story short, orang yang buat luahan perasaan ni ialah seorang WIFE and also a MOTHER...
Actually we all tak tahu pun dia tu isteri orang but my sister in-law beritahu the next evening, memang terkezut gila la kot...

Astaghfirullah...
dunia akhir zaman...

kenapa benda macam ni boleh jadi?
bukan ke seorang isteri sepatutnye menjaga maruah seorang suaminya?

kenapa dia bersungguh nak beritahu yang dia crush kat husband i since 2006?
Allahuakbar...
dah bertahun-tahun dah kak,why still bother?

kau dah kahwin dah ada anak dah pun, kenapa tak ambik kisah perihal family sendiri?

aku terkilan.

sangat terkilan.

sebagai seorang isteri, aku cuma dapat nasihat dia, tolonglah jaga maruah suami tu...
aku pesan dekat dia tolonglah jangan buat lagi....

she claimed that husband dia tau semua pasal FB dia, tapi adakah itu bermaksud husband dia tak kisah yang dia beritahu crush dia apa yang dia rasa after years?

maybe pada some people ni benda kecik, tapi to me it is a very big matter untuk lady tu..
bila lafaz SAH tu diungkapkan sang suami, she should FOCUS only on her family matters.
ada limit untuk banyak benda...

i really hope dia belajar dari kesilapan kali ni...

to semua isteri yang membaca, tugas isteri ialah TAAT KEPADA PERINTAH SUAMI...
ia merangkumi banyak aspek terutamanya menjaga maruah diri dan suami, and also menjauhkan diri dari melakukan sesuatu yang boleh membawa fitnah..


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...