* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

September 17, 2011

Raya-raya! - Part II

so 2nd day raya x ada ape-ape sangat sebab kitorang raya dekat Muar je....

gambar pun berapa kerat je sebab sepupu sepapat gi beraya....

tengok gambar-gambar ni...haha.... amik gambar x bertudung tapi tetap nak belagak posing baju raya...

muiahahahahaha


hamboi....

lawa x gambar gegar...haha

so raya kedua berakhir di situ....
susah payah pakai baju lawa-lawa kan... haha

raya ketiga kita serang Melaka!!

fuhhhh plan x menjadi.... abes pakaian raya ku.... boleh la tu...

asalkan beraya kan...
haaaa...raya kali ni memang x banyak gambar i snap....

entah eh.... eish3...


innocent? haha sumpah panas masa snap gambar ni...

so we went to two houses je sebab lambat....

dah tertinggal rombongan... hua3..

pagi-pagi raya ke 3 gerak,sempat singgah makan kat Gerai Ibu...
bertahun-tahun lalu tempat ni,i xpernah gi makan....

tunggu review kemudian ok... :)


yummmyyy...

ni gambar-gambar kat Melaka...






hahah abaikan muka tu....

haaaa..hhaaaa

believe it yang i x tau rumah arwah moyang i kemain best lagi!
ada mini swimming pool,ada kolam ikan talapia merah...

hahah kitorang buat huru hara dekat kolam ikan tu...
setelah berhempas pulas,dapat la 2 ekor ikan talapia merah....
fuhhh...goreng garing....
makan gitu jer...
terbaik!!

abu ubaidah...comelnye...

budak ini cute!

eh nape gambar ni kat bawah plak..

petang tu kami ke JB semula untuk gi open house kawan-kawan mummy n her siblings....


sampai BP midnight tu,terus gi Muar...

kat muar merayap-rayap dengan cousins...

pun x snap gambar sangat....

ni je ade...

me and pelakon korea! haha

nanti la cerita raya lagi eh...

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...