* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

September 16, 2011

Raya-raya! - Part I



meh meh cerita raya sikit... hehe

orang semua dah basi dah pasal raya ok... haha

1st time raya kat Johor Bahru selepas dah berbelas tahun x raya kat JB ni ha...
malam raya planned nak pergi pasar pandan...tapi ampun jem punya la kan...
pergi plak bazar JB or known as pasar karat...
pun kemain payah nak cari parking...

fuhhhh.... 1st time jugak la 1st raya kami sekeluarga tidur tengah hari sampai ke petang... hahahahaha

boring seh.... sebab sedara mara x de kat JB....

enjoy gambar je la ye...



beloved cousin, aboi

cousins..

kami bertiga...

kami berlima....

kisahnye,i ni kene pakaikan sisters i punya shawl pagi tu...
mengade2 kan...masing2 nak fesyen2...end up i plak jadi tukang-pakaikan-shawl diorang... muhaahahah
i orang paling last pakai shawl and tengoklah hasil yang huru hara tu....
tengok la tu x pakai specs sebab x nak shawl tu x cantik... haha

inai yang dibuat di pasar karat,midnite raya tu....
semua sisters buat kecuali the second one...
tapi mane tah gambar tu...

pose ala dato CT... ko hado? haha

pose mengantuk...haha

baby face? erk... haha

peaceee....
malam tu, kami semua kelaparan... bukan la... sebab nak cari nasi...penat makan kari... haha
semua kedai tutup...akhirnya 1 je kedai bukak!

makan kat citu...
pastu balik rumah nenek i, then cabut balik batu pahat sebab mummy kena pergi HD subuh tu...

me and angah
Nantikan Part II ye...

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

2 comments:

Kc Kasedah said...

hihi i pun tak reti pakai shawl masa 1st raya tu. i sampaikan pegi kedai buku belek majalah dara.com ke nur entah. hahah taktaulah i rasa i pakai serabut kot. haha :DD

ketawariang said...

hahah ok la tu....dlm dara.com byk gile pattern shawls... cantik2 gk utk edition ry aritu...
ape plak,comel je u pki shawl tu.... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...