* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

October 25, 2016

Majlis Konvokesyen Muhd Al-Fatih

Alhamdulillah. Berkat kesabaran dan kegigihan adikku ini, akhirnya berkonvo pada September lepas.
Disebabkan Kolej Komuniti bergabung untuk sesi konvo, maka kami semua ke Melaka.
Dari pagi bukan main awal lagi bangun untuk ke UTeM ni ha oi.
Sekali turn Kolej Komuniti Batu Pahat bukan main jauh lagi. HAHA.

Sempat lah lari kejap ke tapak pesta untuk breakfast.
Dah balik khemah pun still long way to go.
Tapi! Masa tengah gelak ketawa segala, tergerak nak tanya barisan konvo yang tengah tunggu turn, rupanya KK Batu Pahat dah masuk dewan!

Hamik ko kelam kabut tengok tv kat dalam khemah, betul-betul turn budak hensem ni.

Cuma jerit "eh adik, adik" HAHAHA










Maka lepas konvo tu pergi lunch sebelah hotel, apa nama hotel tu dah tak ingat dah.
Mandi dan checkout.
Then sesi berjalan ke sana ke mari.

We decided to go to Kota A Famosa untuk round-round keliling.



Selipar merah dah dihumban dalam tong oleh encik husband sebab dah 'sengih' sangat dan handbag tu pun dah tak de lagi dah. Masa tu selamba berjalan dengan satu tali beg je haha.

Yang duduk wheelchair tu mengada-ngada malas nak jalan lepas tu ketawa bila abangnya tak nak tolak.









Lepas tu minum kopi dekat Kopi 13 negeri lalu masing-masing pun mengikut haluan masing-masing.

Missing my second sister yang kini mengajar di Bintulu.



♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥

 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!


 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...