* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

October 24, 2016

Happy 3rd Birthday Saiful Faqih

Alhamdulillah dah genap 3 tahun baby kecik ni on 11 Oktober haritu,
Eh kecik lagi ke?
Lalalala~

Tahun ni celebrate dekat taska je atas sebab-sebab yang tak dapat nak elak-elak (buat gerakan dalam astro tu).
Ayahnya tak dapat join sebab mesin kat kilang problem.
Later upload small celebration dengan ayahnya sekali.

Goreng mihun putih, buat popiah ayam cendawan, honeydew potong, buat simple goodie bags (no sweets allowed) dan jugak kek sebiji.

Dapat jugak tengok macam mana kehidupan di taska.
Kehidupan? apa eh perkataan sebenar yang patut digunakan. HAHA blurrr.

Semoga Saiful Faqih bin Saiful Bahri membesar menjadi anak yang sihat, kuat, taat ibu bapa, kuat beribadat, bijak, menyenangkan hati semua orang, dimurahkan rezeki dan segala yang baik-baik.

I LOVE YOU.


















♥ Terima kasih sudi melawat blog ni ♥
 Jangan lupa share kat Facebook, Twitter ya!

 Love, #ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...