* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

January 27, 2012

bila dah bosan....

went to Air Hitam teman cousin and her fiancee pergi cuci mata tengok barang-barang kahwin...

i dah tengok-tengok and feeling2 macam tourist la kat sana padahal Air hitam tu dekat je dengan Batu Pahat...hahaha

dah habis jalan-jalan, lepak Marrybrown and layang lagu-lagu dekat jukebox dalam tu...

jalan lagi....dan jalan lagi....

lalu boring....

masuk dalam kereta dan ambik gambar gila-gila... hahahahaha

presenting..... me and my sisters... :D








dah cukup...hiks..

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,

ketawariang

1 comment:

Papa-NtiQ said...

hello orang pasir gudang hehe...nampak posts tentang mee udang tg langsat dan saung sunda sawargi...hmm saya pun org jb dan gi kat tempat tu..gambar2 pun dah upload jadi senang2 tu singgah la yer kat blog saya di www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan....makan hehehe...dan kalu bolih register la sebagai follower maklum la blog baru nih sunyi skit TQ TQ TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...