* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

June 9, 2015

Roti Gebu Gebas!

It seems that dah lama gilos tak update blog ni kan

dah start kerja, tapi kerja yang super busy!

So alkisah kali ini ialah kisah roti gebu gebas telah dihadiahkan oleh kakak cantik, kak Saghah..
Akak ni kami kenal from blogwalking... so bermula dari situ, we were replying each other's post dekat FB dan blog..

One day,she asked me what bread would i like to order from one baker ni.. so i told her,nak makan roti sarang lebah which is kegilaan ramai sekarang ni kan...

then suprisingly after lunch she told me yang she's nearby my office sebab nak hantar roti!

Wow!
memang memeranjatkan sungguh...

So inilah kali pertama kami bertemu...



ini ialah the gebu gebas bread.

percayalah,roti ini memang lembuttttt dan sedapppppp sangat.
Anyone yang area JB boleh lah pergi kedai akak ni...
And ini bukan pulak roti kak Saghah buat.. takut ramai pulak order dengan dia lepas ni..hehe


Hehe...nice meeting you kak Saghah!
Thanks a lot.... :D



♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...