* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

September 9, 2013

35 weeks and counting....

Dah lama senyap je blog ni....
ni disebabkan oleh laptop yang rosak dan juga kesihatan puan punya blog ni tak mengizinkan...

now dah 3rd trimester...
minggu ke 35...
maksudnya x lama lagi je nak labour dah.... huhu nervous sangat...

last few weeks buat maternity photoshoot, but since gambar-gambar tak dapat lagi, screen grab je dari Facebook...
hahaha...
orang semua dekat Bukit Layang-Layang ambik gambar wedding, kitorang couple yang amik gambar maternity hahaha segan la jugak...





belakang ni ada pengantin tengah ambik gambar hahah

doakan semuanya selamat eh! :)

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

4 comments:

Saghah said...

wahh dah 35mgu?? cepatnye! take care yer.. semoga semenye selamat smpi deliver :)

ketawariang said...

tu la kejap je kan? nervous nye la hai.... huhu
thanks kak mendoakan...

psssst,vista dengan tmn cendana x jauh sangat pun....hikhik

Saghah said...

hehehe jauh jugak la. jln kaki x smpi2 punya. hehehe ;p

ketawariang said...

ahaks....
naik kete kejapppp je dah sampai.,...lalal~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...