* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

February 28, 2013

long time no see.....

fuhhhh last post dekat blog ni was last October.... huhu
lama benar dah masa berlalu nampaknye....

oh quick update, bulan 11 aritu aku kahwin.... to be exact on 10 November 2012...
reception was on the next day but kawan-kawan x ramai dapat datang sbb ramai orang kahwin that day...

now, dah hampir 4 bulan dah kahwin, macam-macam jugak dugaan rupanya eh...
especially dugaan kena tidur kongsi katil hahahah....
dari kecik semua orang tahu aku  memang x suka kongsi katil....
now pasrah je la ahahaha...




sebelum nikah

masa lafaz taklik

 after make up (reception day)


dalam kereta, on the way ke outdoor photoshoot

okay tu je gambar setakat ni tu pun dalam handphone.... ni gambar kecik2 pun semput nak upload...huhu

so for the wedding and reception, semuanya DIY except for baju nikah and sanding....

no bridal was engaged.... so baju-baju tu kira mcm DIY gak lah ahakss...

later baru share DIY projects...


♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

4 comments:

Nur Syahida said...

tahniah, selamat pengantin baru .. =)

Kc Kasedah said...

best nya kawennn. hahaha tu la aku ni tido lasak, nak kongsi katil lagi lah kan.. hahahahha

phatgurl said...

congrats! selamat jadi isteri mithali...hehehe

ketawariang said...

nur syahida : terima kasih :D
kc : sila belajar tido x lasak hekhekk
phatgurl : Thanks akak, insyallah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...