* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih & Syifa Fatanah who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

November 8, 2011

Sweet Memories Contest by Mimie

Ok, sekian lama tak join Contest, akhirnya i decide untuk join contest bakal-akak-ipar i ni... :D



Syarat-syaratnya ialah :

1) follow blog Mimie ni... - Done

2) buat 1 entry bertajuk "SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie" - Done

3) letakkan banner contest pada entry dan juga sidebar dan link back pada entry ini keyh.. - Done

4) upload 1 keping gambar korang yang k0rang rasa ia adalah kenangan yang terindah bagi korang.. tak kisah la dengan suami/isteri/anak/pakwe/makwe..dll - Done. Gambar with Mr F...

5) 1 keping gambar sahaja untuk 1 entry.. - Done.. Alahai macam nak letak 10 keping...haha

6) di bawah gambar tersebut, sila nyatakan apa saat² manis gambar tersebut..maksudnya bagitahu la apa cerita disebalik gambar tersebut ke keyh - Done

7) last skali..tinggalkan link korang kat entry ni 0keyh - Done Lepas publish baru tinggal link..huhu

ok, i pertaruhkan gambar bawah ni... it was a sweet memory je...
sweetest memory? gambar lain... hehe


Cerita di sebalik gambar ni...
Setelah menempuh jem yang teruk untuk sampai ke tempat photoshoot ni, tiba-tiba hujan turun dengan sangatttt lebat...

so i came with an idea, "eh jom shoot dalam hujan?"

maka gambar ni pun terhasil... :D

ingat nak letak banyak-banyak tapi Mimie kata sekeping je... sentap..haha

the sweet moment was : I memang suka main hujan... but this was the first time i main hujan with Mr F... :)

Harap-harap menang la yer... hiks..mana tahu rezeki kan?

Moh le ramai-ramai join contest ni... :)



♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥

Luv,

ketawariang

5 comments:

mimie.. said...

thanks join ^_^
wish u gudluck keyh~
poy0!! haha

Tina Othman said...

gudluck dear =)

nur anis said...

boleh pulak photoshoot dalam hujan ye. huhu. goodluck..:)

Eida Arina said...

hai...nice to meet you...saya dtg dri contest yg sama :)

nice pic...good luck :)

ketawariang said...

@tina : thanks... :D
@nur anis : tu idea yg keluar ms tu...huhu
@eida : thanks...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...