* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

February 19, 2011

Post saja2...

haha post gedik-gedik sebab dah x ada idea nak menaip... dari tadi dok perah otak....
ni je idea yang dapat...
saja-saja main cintan cintun manja2 kat fb tunang i... bukan tunang orang lain...
org yg baca mesti kata ek eleh nak manje2 pulak die ni....

ha... di situ la i dapat point... tu facebook tunang i... bkn fb u kan? so... yang nak sibuk2 kenapa?
kalau rasa macam annoying je,sila klik HIDE... tau kan? x pun, berambus je dari page tu... apelah...ade banyak benda lain bole buat...

sejak akhir-akhir ada golongan manusia yang sangat dengki dengan orang lain...
dok stalk orang punya facebook... then kutuk2.... alamak,orang camtu pun ada ke?
then kuar story "eh die tu berlagak ek" "apesal semua die nak upload?" "mak die x kisah ke eh?"... hahaha...
kelakar plak... kalau sekalipun i berlagak ke ape sekalipun...ckp je la straight kan...jgn la kantoi kt fb org lain... bikin malu je kan...
lepas dah puas kutuk i,kutuk orang lain pulak... kain sendiri koyak tu kak@bang... jangan dok jaga kain orang... itu dinamakan golongan kurang kasih sayang...

so... kepada yang makan cili rasa pedas,sapa makan timun rasa pahit,sapa makan lada hitam rasa pijar....etc...

x salah nak tengok facebook or blog org... jadi silent reader sekalipun... tapi jangan asyik cerita pasal orang lain... macam x de modal lain.... cuba cerita isu semasa... kan lagi berfaedah...

harap jangan marah ye... post di kala idea kering...




3 comments:

kc kasedah said...

haha penah jugak mcm tu. someone tu nak kutuk2 tp i terbaca,i diam je,bg dia habes,i like sume komen2 dia. bukan kutuk i la. kutuk org paling rapat dgn i. haha pastu dia remove i. hahah stupid juga org mcm tu,kita bg peluang nk bkawan dlm FB,tp ade org mcm tu pulak. terus2 i filter org dlm FB i :)

are-n haikara said...

bestnye... i dah ade topic utk gosip hangat.. thanks la sbb publish post ni.. hahahahah~
=P
=))

ketawariang said...

kc : biase la tu kn...dorang ni mcm lupa plak fb ni rmi org boleh tgk...yg nk kututk2 org ntah nape tah...xtkt kene kutuk blk kot...

aen : mane postnye?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...