* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

September 14, 2015

Hai!

 Hambik ko....
Baru nak update lepas berbulan tak update blog.

2015 merupakan tahun yang macam-macam-macam jadi pada aku.

eh ke terjadi eh?
haha

Start kerja bulan Mac 2015 lepas Saiful Faqih dah setahun lebih umurnya.

Alhamdulillah...
Tapi ni tukar kerja yang ketiga tahun ini sebab aku dapat offers yang makin lama makin dekat dengan rumah.

Dan yang kali ni palingggg dekat dengan rumah... 15 minit je.

ALHAMDULILLAH.

So, post bersihkan sawang blog kita mulakan dengan belanja gambar lunch harini.

hehe





♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...