* Laughing girl *



♥ A very proud mother of Saiful Faqih who just loves to laugh and share stories ♥

these are stories of me and my little family

Enjoy your visit here :)




Followers Tersayang

nuffnang

October 9, 2012

Puteri Harbour

Hantar Ika pergi interview dekat Tampoi then cabut ke Kota Iskandar sebab nak usha Puteri Harbour...

Tempat ni belakang kota iskandar, and sebelah Red Cube shopping complex yang masih dalam pembikinan...
nanti ada Lat's place dan juga Hello Kitty town dalam shopping complex tu... yeahh i see pink haha

So we sampai there, impressed la jugak sebab banyak yatch kat situ...macam dekat danga bay jugak...

tempat santai jer... ada pengantin ambik gambar kat sana...
and what we did was AMIK GAMBAR banyak-banyak ahaha

tapi a few je dapat upload due to privacy ahaksss



me, ika and fizah


okay aku tutup mata x_x


  • duck face yang blur....


so kalau duduk JB tapi x tau nak amik angin petang kat mana, pergi lah puteri harbour :)

♥ Thank you sudi melawat blog ni ye.. ♥
Luv,
ketawariang

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...